Skip to content

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, stalno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. Autoservis Mercedes-Benz Martinci nalazi se na oko 90 km od Beograda pored auto-puta Beograd Zagreb (E70). Tačnu lokaciju možete videti na mapi.


Servis Mercedes-Benz Martinci pruža kompletnu uslugu za putnički program u garantnom i vangarantnom periodu. Za kvalitetnu i brzu uslugu zaduženi su najsavremeniji aparati, kao na primer STAR DIAGNOSIS, radionički informativni sistem i kompjuterski test-program Mercedes-Benza. Vrhunska stručnost kadra zaposlenog u servisu obezbeđena je stalnim kursevima i školovanjem.

Vršimo sve usluge održavanja vozila u garantnom i vangarantnom periodu, počev od nultog servisa pa do popravke bilo kog sklopa na Vašem Mercedesu, a sve to prema fabrički propisanim postupcima uz upotrebu isključivo originalnih rezervnih delova i specijalnih alata. U slučaju da ste imali udes sa bilo kojim stepenom oštećenja vozila u našoj limarsko-farbarskoj radionici vršimo sve vrste reparatura, kako bi Vaš Mercedes vratili u prvobitno stanje i tehnički i vizuelno. Pri tome koristimo originalne specijalne alate i šablone za ispravljanje, kao i fabrički odobrene aparate i postupke zavarivanja i antikorozione zaštite novih delova tokom limarskih radova, a najkvalitetnije boje, lakove i ostali farbarski materijal odobren od strane proizvođača za farbanje i lakiranje u komori za farbanje. Cilj našeg servisa je da Vam ponudimo potpunu i sveobuhvatnu uslugu koja zadovoljava svaku potrebu ili zahtev bez obzira na starost ili stanje Mercedesa koji vozite.

Svejedno da li je u pitanju novi pneumatik, redovno odrzavanje, opravka karoserije ili ugradnja konzole mobilnog telefona, poseta našem servisu garantuje najviši nivo usluge po prihvatljivoj ceni i znači da će vaše vozilo ostati onakvo kakvo je dizajnirano i napravljeno.