Opcija „Fleksibilnost“

U ovoj opciji, klijent može da preda ili preuzme svoje vozilo nezavisno od radnog vremena servisa.

Opcija „Fleksibilnost“ ukratko:
– Nezavisno od radnog vremena moguće je predati vozilo i ključeve službeniku i preuzeti ga posle servisa na isti način
– Nakon predaje ključeva, klijent potpisuje radni nalog
– Klijentovo vozilo ostaje u radionici najmanje 24 časa radi servisa ili popravke
– Klijent se obaveštava čim je vozilo spremno za preuzimanje
– Sve potrebne informacije moraju biti razjašnjene pre nego što se klijent vrati (beleženje stavki radova, kreiranje fakture i razjašnjenje otvorenih pitanja)
– Telefonski poziv nakon servisa klijentu nakon servisa radi utvrđivanja zadovoljstva klijenta uslugom i razjašnjenja bilo kakvih otvorenih pitanja

Za fleksibilne klijente, ova opcija predstavlja priliku da dovezu vozilo na servis bez obzira na redovno radno vreme. Vozilo i ključevi mogu bezbedno biti predati portiru ili, na primer, ostavljeni u sandučetu za ključeve, uz potpisan nalog za servis. Kada se završe radovi na vozilu, klijent se kontaktira. U međuvremenu, radionica ima mogućnost da obavi radove na klijentovom vozilu fleksibilno i u skladu sa zauzetošću kapaciteta radionice. U momentu predaje vozila i ključeva klijentu, faktura je već spremna i klijent može preuzeti vozilo na isti način na koji ga je predao. Konačno, klijent se kontaktira telefonom dan nakon servisa radi utvrđivanja zadovoljstva uslugom i razjašnjenja bilo kakvih otvorenih pitanja.